top of page

Zabijáci mužské touhy

Množící se stížnosti žen na sníženou aktivitu jejich poloviček v posteli může mít za vinu zpohodlnění lidské rasy do takové míry, že už jsme líní i souložit? Nebo lze příčinu najít v následujících řádcích… Co tedy zabíjí mužskou touhu?


STEREOTYP

Zacyklení, stagnace a přílišná jistota v partnerce vede ke stereotypu, který je zabijákem touhy. Jasně, v dlouhodobém vztahu neunikáme partnerovi a neděláme harakiri, abychom byly jakože nedostupné. Ale máme své vlastní zájmy a aktivity, které nám neumožňují být k dispozici 24/7.

POHODLNOST

Zabijákem je i zpohodlnění, kdy se někteří z nás, zejména v delších vztazích, přestávají starat o svůj zevnějšek. Zanedbaný vzhled a vytahané tepláky, pokud tedy nerajcují partnera, nejsou zrovna způsobem, jak udržet vášeň ve vztahu… Snažme se proto udržovat jiskru a dát do toho trochu tajemna a erotiky, která navodí atmosféru pro oba.

VYČÍTÁNÍ, OSOČOVÁNÍ, KRITIKA

Když se součástí tvojí komunikace stávají „zbraně“ v podobě výčitek, osočování a kritiky, partnerovi klesá sexuální touha na bod mrazu. Naleptávají totiž vztah nejen na úrovni lásky, sounáležitosti a pohody, ale právě i v sexuální oblasti. Proto, až budeš naříkat, že s tebou nespí, zamysli se, kolikrát jsi ho za poslední dobu zbuzerovala. 😉

SOUPEŘENÍ – MUŽSKÁ ENERGIE

Jedním z nejčastějších témat, která se svými klientkami řeším, je právě převaha mužské energie v jejich projevu. Trvají si častokrát i nelogicky na svém, jen aby vyhrály, na partnera tlačí nebo mu nedají prostor a vyřeší vše za něj dřív, než se rozhoupe. Pokud se v páru projevuješ víc jako soupeř než partnerka, může to sice vést k občasným vášnivým rychlovkám, kdy tě bude chtít „porazit“ alespoň v posteli, ale dlouhodobě v tom vidím spíš nechuť.

NAPOMÍNÁNÍ

Když ho shazuješ nebo pravidelně upozorňuješ na jeho nedostatky a napomínáš, bude mu to logicky proti srsti a dost pravděpodobně se to projeví i v ložnici. Ať ho napomínáš za cokoliv, děláš z něj v podstatě malého kluka a ze sebe jeho mámu. A kdo chce spát s vlastní matkou?

SEX JAKO POVINNOST

Jakmile sex vnímáš jako „manželskou povinnost“, kdy je z partnera vymáháno vykonání aktu – často v doprovodu kňourání typu „ty už mě nemáš rád?“, je to sexy asi jako ponožky v sandálech. Je to forma tlaku a ten jako takový touhu a vášeň brzdí, ne-li přímo zabíjí.

ROLE CHUDINKY

Jestli jsi takový ten typ holčičky, která si bez partnera ani neutře zadek, můžeš se stát spíš otravou a koulí u nohy. Kam tě postaví, tam tě najde a může tak dospět k pocitu, že má vedle sebe spíš dítě než rovnocennou partnerku…

ŽÁRLIVÉ MUČENÍ

„Kde jsi byl? Proč jsi mluvil s Alenou? Proč musíš zase do Brna? A nejedeš tam za tou courou, kterou sleduješ na Instagramu?“ Pustit do vztahu příliš žárlivosti je posledním hřebíčkem do rakve sexuálního apetitu tvého partnera. Zvlášť tedy toho věrného, který svoji věrnost nemůže dokázat, protože jediné, co se dokázat dá, je nevěra.


Důvodů samozřejmě může být mnohem víc a hodně jich může být přímo na straně mužů, kteří zabíjejí svůj sexuální apetit i bez přičinění svých partnerek. Jenže dámy, my z pozice sebevědomých a rovnocenných žen řešíme právě tu naši polovinu a co my můžeme změnit samy u sebe tak, abychom dosáhly spokojenosti ve vztazích.

Tak jak to je?

Udělej krok pro zlepšení svého vztahu a objednej se na konzultaci! Pro víc inspirace sleduj Instagram: @jak_to_vidi_lasice nebo Facebook: Jak to vidí Lasice.





430 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Jak dodržet předsevzetí

Známe to asi všichni, prvního ledna si dáme klidně několik předsevzetí a za den, týden, měsíc na to jsou fuč. Fitness centra a jejich nával po Novém roce, který ale vydrží stěží do dalšího měsíce, jso

Předsevzetí pro lepší vztah

jaká předsevzetí vám mohou zlepšit vztah? PĚKNĚ SE PŘIVÍTAT Často přicházíme utahaní z práce a s partnerem se nijak zvlášť nevítáme. Každý má za den své věci, které mu třeba mohly zkazit náladu, ale n

Přestaňte rozdávat levný sex!

„Chlapům jde jenom o sex.“ „Vyspal se se mnou a už se neozval.“ „Chlapi se dneska nechtějí vázat a už ani na pořádné rande vás nepozvou!“ Toto jsou hlášky, které slýchám od žen a kvůli kterým by člově

bottom of page