top of page

Jak to vidí Lasice: Co se sexem?

Aktualizováno: 15. 10. 2020

Často zdůrazňuji, že pro chlapy je zejména v začátku vztahu extrémně důležitý vzhled, a s tím související fyzická přitažlivost, potažmo sex. Na duši se rádi „podívají“, ale většinou až časem, potom co se ti dostanou do kalhotek. Sex je pro většinu chlapů ta nejlepší zábava a požitek a taky v podstatě to jediné, co nemohou najít i u kamarádů. Sex je tedy naše devíza a pokud ho nechceme poskytovat, nemůžeme se pak divit, že chlap raději tráví čas mimo domov, ať už s kamarády nebo milenkou… Eventuálně „nefunguje“ dle našich přání. Kamarádi ho totiž neprudí, neopravují a nekomandují. Je s nimi pohoda a sranda, jenže - není s nimi sex, který jak víme, je pro muže jedno z největších potěšení. Tohle potěšení jim poskytnou výhradně ženy, a proto klidně zkousnou nějakou tu buzeraci a vícenáklady s tím spojené.


Ale abych se nepouštěla jenom do ženských, které se tváří, že se jich „manželská povinnost“ netýká. V mém „pátrání“ po sexuálním libidu jsem si všimla jedné velmi zajímavé skutečnosti. Existuje druh, který nazývám „mladý nešukač“, vyskytuje se ve věkové kategorii 18-35 let a má sníženou potřebu pohlavního styku. Je to důsledek současného životního stylu a s tím související snížení hladiny testosteronu. Ty máš snad doma ještě nezdegenerovaného „samečka“, tak buď ráda a čti dál.


Kvalitní soulož je důležitá nejen na začátku vztahu, kdy to jde v podstatě samo, ale i v letitém partnerství. Sex má totiž mnoho pozitivních dopadů nejen na fyzickou, ale i psychickou stránku naší osobnosti. Neznám „zapšklou bábu“, která má dostatek sexu.

Nechuť k sexu se logicky objevuje zejména v dlouhodobějších vztazích, kdy se partneři přestanou snažit – udržovat v kondici, hezky oblékat, svádět… Ale znám i případy, kdy je chlap udržovaný, stará se o ženu/rodinu, respektive není mu co zásadního vytknout a ženská mu přesto „nedá“. Z jakého důvodu? Pokud na toto téma zabrousím s kamarádkou, která je v dlouhodobém rozpoložení „nespím s ním“ - ptám se: „A tebe to snad bolí?“ Odpověď je: „nebolí, ale…“. ALE mě nezajímá. Nebolí – nic ti to neudělá, tedy kromě pravděpodobného orgasmu a mnoha dalších nepopiratelně příznivých účinků.


Často slýchám, že vás sex nebaví a nechce se vám. Nedávno mi jedna kamarádka řekla, že s manželem spí tak 1x do měsíce - to jako vážně?! A chodit běhat vás baví a chce se vám? Většinou spíš ne. Když přesto začnete, překonáte se, nakonec si to zamilujete a bude se vám chtít i „dobrovolně“. S jídlem totiž roste chuť. A stejné je to i v případě sexu se stálým partnerem. Je třeba se na něj naladit a užívat si ho. Nastav si v hlavě, že to neděláš jenom pro chlapa, ale i pro sebe a váš vztah. Bez kvalitního sexu totiž kvalitní vztah není. Pokud se vykašleš na sexuální život se svým partnerem a ten si pak najde jinou (nedivím se), nemůžeš si stěžovat, jaký je to „hajzl“, že tě nechal/podvádí.


Aby byl spokojený nestačí jenom sex – ale kvalitní sex! Roztáhnout nohy a dát oči v sloup, ať si to teda odbyde a můžeš si jít lehnout je sice někdy lepší než nic, ale řekl by tvůj partner, že se jedná o sex kvalitní? Asi ne. Stejně jako praktické rady typu: „stříkej to jinam, ne na mě“ jsou v posteli nežádoucí a kriticky snižují erotický nádech situace. Chápu, že mnohdy přemýšlíš stylem „ještě si musím umýt vlasy a vyžehlit košile“, ale to do erotiky prostě nepatří! To si pak neužiješ ani ty. Je to jako když ho donutíš jít na výstavu, na kterou nechtěl a pak ti tam dvě hodiny brblá, jaká je to otrava a kdy už půjdete domů. Totálně ti zkazí radost a řekneš si „že já ho sem brala, příště radši půjdu s někým jiným…“ Tak bacha na to, aby si to samé neřekl on, akorát s postelí.



Tak jak to je?

200 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Jak dodržet předsevzetí

Známe to asi všichni, prvního ledna si dáme klidně několik předsevzetí a za den, týden, měsíc na to jsou fuč. Fitness centra a jejich nával po Novém roce, který ale vydrží stěží do dalšího měsíce, jso

Předsevzetí pro lepší vztah

jaká předsevzetí vám mohou zlepšit vztah? PĚKNĚ SE PŘIVÍTAT Často přicházíme utahaní z práce a s partnerem se nijak zvlášť nevítáme. Každý má za den své věci, které mu třeba mohly zkazit náladu, ale n

Přestaňte rozdávat levný sex!

„Chlapům jde jenom o sex.“ „Vyspal se se mnou a už se neozval.“ „Chlapi se dneska nechtějí vázat a už ani na pořádné rande vás nepozvou!“ Toto jsou hlášky, které slýchám od žen a kvůli kterým by člově

bottom of page